NLdoet 2021

Wil je een dag de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging of zorginstelling? Doe dan vrijdag 28 en/of zaterdag 29 mei mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk, leert andere mensen kennen én je helpt een organisatie een klus te klaren. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie. Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus in de buurt en meld je aan.

Klussen

Met NLdoet maak je echt op 1 dag een groot verschil voor een ander. Door een klus te klaren zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis, dat kinderen een veiliger plek hebben om te spelen in een buurt of dat sportverenigingen betere accommodaties hebben voor hun leden. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom! 

De eerste klussen waarvoor organisaties vrijwilligers zoeken, staan inmiddels op NLdoet.nl. Voor iedereen zijn er leuke klussen te doen, waaraan je niet alleen zelf maar ook de mensen voor wie je het doet enorm veel plezier beleeft. Dus wacht niet af, neem een kijkje op NLdoet.nl en kies een klus die bij je past.

Meer informatie over NLdoet en vrijwilligerswerk is verkrijgbaar bij het Vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht,

T. 078-6154741 of E. vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl

mensen