Vrijwilligersborrel Papendrecht 2023

Nationale Vrijwilligersdag

Een dag waarop in heel Nederland vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Papendrecht blijft niet achter, burgemeester Margreet van Driel en de wethouders ontmoeten vrijwilligers tijdens de Vrijwilligersborrel op woensdag 13 december in het Leonardohotel. Tijdens deze borrel gaan ze graag in gesprek met jou en die vele andere vrijwilligers. Het uitspreken van waardering en luisteren naar verhalen over alle verschillende vormen van vrijwilligerswerk vinden zij belangrijk. Vrijwilligers zijn immers het kloppend hart van vele sociale initiatieven; waar zouden we zijn zonder jullie!

Vrijwilligersborrel in het Leonardohotel

In voorgaande jaren was het gebruikelijk om een Vrijwilligersontbijt te organiseren maar dit jaar is gekozen voor een Vrijwilligersborrel in de avonduren. Hierdoor zijn schoolgaande- en werkende vrijwilligers ook in de gelegenheid om deel te nemen. Het is de bedoeling dat de komende jaren om en om, een ‘ontbijt’ of een ’borrel’ zal plaatsvinden. We maken er een feestelijke avond van waarbij je kennis van het vrijwilligerswerk in Papendrecht wordt getest met een pubkwis.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de Vrijwilligersborrel, het maximum aantal is bereikt. Hopelijk zien we je volgend jaar wel.

 

Voor meer informatie of vragen

E-mail: vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl

Telefoon: 078-6154741

 

Kijk nog even verder op de website

Nieuwsgierig naar wat Vrijwilligerspunt Papendrecht voor jou kan betekenen? De onderwerpen varieren van het orienteren op vrijwilligerswerk, tot wet- en regelgeving, werving, financiering, trainingen, beleid maken en nog veel meer. Ook lees je hier leuke en inspirerende verhalen van andere vrijwilligers.

Meer weten over vrijwilligerswerk? Wil je persoonlijk contact? Mail of bel ons, we helpen je verder!

mensen