Vrijwilligersontbijt Papendrecht 2022

Ieder jaar op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag

Een dag waarop in heel Nederland vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Papendrecht blijft niet achter, waarnemend burgemeester Annemiek Jetten en de wethouders ontbijten samen met vrijwilligers bij Grand café Willaerts! Zij gaan tijdens het ontbijt graag in gesprek met jou en die vele andere vrijwilligers. Het uitspreken van waardering en luisteren naar verhalen over alle verschillende vormen van vrijwilligerswerk vinden ze belangrijk. Vrijwilligers zijn immers het kloppend hart van vele sociale initiatieven; waar zouden we zijn zonder jullie!

Hopelijk was je erbij, is het deze keer niet gelukt dan zien we je graag in 2023. Weet in ieder geval dat jouw inzet wordt gewaardeerd. Door burgemeester en wethouders maar vooral ook door de Papendrechtse samenleving, de organisatie waarvoor je werkt en alle inwoner(s) die door jouw werk een beetje gelukkiger worden!

Foto's van het vrijwilligersontbijt 2022, gemaakt door Richard van Hoek.

Videoverslag van het Vrijwilligersontbijt, gemaakt door Jan van Efferen en Peter Weetink van RTV Papendrecht.

Kijk nog even verder op de website

Nieuwsgierig naar wat Vrijwilligerspunt Papendrecht voor jou en anderen kan betekenen? De onderwerpen varieren van het orienteren op vrijwilligerswerk, tot wet- en regelgeving, werving, financiering, trainingen, beleid maken en nog veel meer. Ook lees je hier leuke en inspirerende verhalen van andere vrijwilligers.

Meer weten over vrijwilligerswerk? Wil je persoonlijk contact? Mail of bel ons, we helpen je verder!

mensen