Nannette Groenendal: Een nieuwe hobby - schrijven over vrijwilligers!

Dag allemaal,

Ik wil mezelf graag voorstellen. Mijn naam is Nannette Groenendal. Ik ben 51 jaar en woon sinds 2018 in Papendrecht samen met mijn vriend. Ik werk 4,5 dag per week als secretaresse voor een Rotterdams ziekenhuis.

Om fit te blijven, doe ik aan krachttraining, yoga en mag ik graag lange wandelingen maken, het liefst in Schotland, maar onze bossen en stranden zijn ook mooi. Verder hou ik van naar het theater gaan, films en series kijken, fotograferen, boeken lezen en schrijven. Deze laatste hobby slaat meteen een mooie brug naar het vrijwilligerswerk.

Ik heb eerder vrijwilligerswerk gedaan dat een link had met taal en schrijven. Zo heb ik de vergaderingen genotuleerd van zowel een Haagse voetbalclub als een Haags poppodium. Ik was dan ook blij verrast toen ik in de nieuwsbrief van Puur Papendrecht de vacature ‘schrijven over vrijwilligers’ tegen kwam. Hoe leuk is het om én interessante gesprekken te mogen voeren én hier een mooi verhaal over te mogen schrijven; de beslissing was snel gemaakt!

Dit is in een notendop wie ik ben, maar ik ben eigenlijk heel nieuwsgierig naar alle andere vrijwilligers van Papendrecht. Ik maak dan ook graag van de gelegenheid gebruik om een oproep te doen:

Lijkt het je leuk om in een interview te vertellen wie je bent, welk vrijwilligerswerk je doet en waarom je juist voor dit vrijwilligerswerk hebt gekozen? Stuur dan een e-mail naar podiumvoorvrijwilligers@gmail.com Ik kom graag op je werkplek langs om met elkaar in gesprek te gaan.

Tot ziens!

Nannette

mensen