Vrijwilligersdag 2021

Ieder jaar op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag

Veel inwoners van Papendrecht doen vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld bij de sportclub van hun kind, in de natuur, als steun voor iemand met een beperking of bij een culturele organisatie. Eigenlijk te veel om op te noemen en heel gevarieerd. Daarom zeggen wij van het Vrijwilligerspunt altijd: 'Vrijwilligerswerk is voor iedereen'!

Waardering

Om vrijwilligers te waarderen en bedanken voor hun inzet, bieden we dit jaar een Vrijwilligers-verwenpakketje aan. We hadden graag samen met jou en vele andere Papendrechtse vrijwilligers genoten van een ontbijt in het Leonardo Hotel maar dat is gezien de huidige situatie niet verstandig. Corona gooit opnieuw roet in het eten! Volgend jaar hopen we je weer te zien aan de ontbijttafel met enthousiaste vrijwilligersverhalen. 

Aanmelding GESLOTEN!

We zouden alle vrijwilligers in Papendrecht heel graag verwennen met een pakketje maar dat gaat helaas niet. De aanmelding is gesloten. We hebben het maximum aantal aanmeldingen al in 5 dagen bereikt. Jouw vrijwillige inzet wordt er niet minder om gewaardeerd, jij bent GOUD waard! DANKJEWEL...

 

Voorwaarden

  • Deelname geldt alleen voor personen die vrijwilligerswerk doen in Papendrecht. 
  • Na verzending van het inschrijfformulier, ontvang je GEEN ontvangstbevestiging.  
  • 1 december krijg je per e-mail bericht van Vrijwilligerspunt Papendrecht. In die mail staat vermeld of je kunt deelnemen. Deelname wordt bepaald door het aantal inschrijvingen en de volgorde daarvan.   
  • Neem je deel, dan vind je in de e-mail van 1 december alle praktische informatie over afhaaldata en -locaties. 
  • Per adres kunnen we maximaal 2 aanvragen van vrijwilligers honoreren.

Kijk eens verder op onze website

Surf nog even lekker rond, om te zien wat Vrijwilligerspunt Papendrecht voor jou en anderen kan betekenen. De onderwerpen varieren van het orienteren op vrijwilligerswerk, tot wet- en regelgeving, werving, financiering, trainingen, beleid maken en nog veel meer. Ook lees je er leuke en inspirerende verhalen van andere vrijwilligers.

Meer weten over vrijwilligerswerk? Wil je persoonlijk contact? Mail of bel ons, we helpen je verder!

mensen