Nationale Vrijwilligersdag 2020

De aanmeldtermijn voor de onlinebijeenkomsten en verwenpakketjes om Nationale Vrijwilligersdag 2020 te vieren is verstreken. We zijn blij dat de gemeente Papendrecht ons dit jaar in staat stelde om heel veel meer aanvragen/inschrijvingen dan gewoonlijk te kunnen honoreren. We wensen iedereen een fijne vrijwilligersdag.

 

Door het invullen van dit formulier meld je je aan voor het ontvangen van een ontbijt-, lekkers bij de koffie- of borrelpakket. Daarnaast is het mogelijk om aan te melden voor één van de onlinebijeenkomsten.

Gemeente en Vrijwilligerspunt Papendrecht willen je bedanken voor je vrijwillige inzet in 2020. Door de coronabeperkingen doen we dat dit jaar met een thuisbezorgontbijt, 'lekkers bij de koffie' of -borrelpakket. Hiermee hopen we je een welverdiend verwenmomentje te bezorgen. Zoals ook de voorgaande jaren in de PUP tent op de Markt het geval was geldt hierbij; wie het eerst komt, het eerst maalt. Dus wacht niet te lang want op = op!

Daarnaast organiseren we een online ontmoeting (niet verplicht). Ontbijten, koffie drinken of borrelen aan je eigen eettafel of lekker in je luie stoel achter de computer of laptop. We ontmoeten elkaar onder het genot van de traktatie die bij je thuisbezorgd is. Twee momenten, zodat verschillende vrijwilligers deel kunnen nemen.

Na aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging van je keuze en informatie over de bezorging.  Heb je ook aangemeld voor de online ontmoeting dan sturen we je informatie over het programma met een link.

Graag bij de optie opmerking/vraag invullen:

je eventuele dieetwensen: halal, vegetarisch, vegan, glutenvrij, lactosevrij, notenvrij, suikervrij of anders

* Deze actie is alleen voor vrijwilligers die woonachtig zijn in Papendrecht.

 

Aanmeldformulier

* Dit veld is verplicht
Je gegevens worden bij Sterk Papendrecht geregistreerd en gebruikt om je op de hoogte te houden van onze activiteiten. We delen naam en adresgegevens uitsluitend met derden ten behoeve van de bezorging van het ontbijt-/borrelpakket.
mensen