Informatie voor organisaties

Vrijwilligerspunt Papendrecht
Op deze website vind je informatie om je op weg te helpen bij de vragen die je hebt over vrijwilligerswerk. Kan je het antwoord op je vraag niet vinden of wil je persoonlijk contact? Laat het ons weten, we helpen je verder! E. vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl T. 078 6154741.

Vrijwilligerswerk: Wetten en regels!

Wetten en regels!

Om vrijwilligerswerk goed te laten verlopen gelden een aantal wetten en regels. Op deze pagina vind je wat je als organisatie moet weten! 

Vrijwilligersbeleid

Vrijwilligersbeleid

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in je organisatie!  Door het vastleggen van afspraken in vrijwilligers-beleid zorg je dat wederzijdse verwachtingen duidelijk zijn.  

Waardering en beloning

Waardering en beloning

Mensen doen vrijwilligerswerk om diverse redenen. Om vrijwilligerswerk met plezier te blijven doen is het belangrijk dat vrijwilligers waardering ervaren.

PR en Communicatie

PR en Communicatie

Hoe vertel je de buitenwereld wie je bent en wat je doet? Kortom, hoe zet je jouw organisatie goed op de kaart.

Financiering

Financiering

Een overzicht van de beste ideeën om geld of andere middelen te verwerven voor jouw project of evenement. Geschikt voor vrijwel alle non-profit organisaties.

Scholing

Scholing

Ben je op zoek naar workshops en voorlichtingen die jouw organisatie kunnen ondersteunen? Op deze pagina helpen we je bij het vinden en delen van kennis.

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Steeds meer bedrijven willen hun steentje bijdragen aan de lokale samenleving. Bijvoorbeeld door mee te doen aan NLdoet. 

NLdoet 2024

NLdoet 2024

NLdoet, een initiatief van het Oranje Fonds, is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op 15 en 16 maart 2024 laten we iedereen ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk is.

mensen