Informatie voor vrijwilligers

Voor vrijwilligers
Vrijwilligerswerk is leuk, waardevol en nuttig. Het geeft een goed gevoel om wat voor iemand te betekenen. Vrijwilligerswerk is iets voor een ander maar ook voor jezelf!
Vrijwilligerspunt Papendrecht geeft informatie over alles wat komt kijken bij het werken als vrijwilliger. Om nog meer plezier in je vrijwilligerswerk te ervaren organiseren we ieder jaar een aantal workshops, evenementen en bijeenkomsten. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Vrijwilligerspunt Papendrecht
Op deze website vind je informatie om je op weg te helpen bij de vragen die je hebt over vrijwilligerswerk. Kan je het antwoord op je vraag niet vinden of wil je persoonlijk contact? Laat het ons weten, we staan voor je klaar! E. vrijwilligers@sterkpapendrecht.nl T. 078 6154741.

Ik wil vrijwilliger worden

Ik wil vrijwilliger worden

Er zijn veel soorten vrijwilligerswerk. Twijfel je nog? Hier vind je tips en tests om uit te zoeken welk soort werk bij jouw talenten past.

Vrijwilligerswerk: Wetten en regels!

Als vrijwilliger heb je te maken met verschillende wetten en regels. Vrijwilligerspunt Papendrecht helpt je met eenvoudige juridische vragen.

Jongeren en vrijwilligerswerk

Jij bent jong en je wilt je steentje bijdragen aan de maatschappij! Waar ben je nieuwsgierig naar, wat wil je ervaren en wat wil je bereiken?

Cursussen

Cursussen

Om nieuwe vaardigheden aan te leren of kennis te verdiepen.

mensen